Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ BLOG

 Αγαπητοί μαθητές,

οι δραστηριότητες που θα βρείτε σε αυτό το blog αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης διδασκαλίας, που θα πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας Webex. Θα πρέπει, λοιπόν, να επισκέπτεστε το blog πολύ τακτικά και να ελέγχετε τις αναρτήσεις που σας αφορούν. Θα υπάρχουν καινούριες δραστηριότητες για εσάς 2 φορές την εβδομάδα, τις οποίες και θα πρέπει να ολοκληρώνετε μέσα σε μία εβδομάδα. Στο δεξί σας χέρι στο blog υπάρχει μία κάθετη μπάρα όπου μπορείτε να δείτε τις καρτέλες της τάξης σας και του ανάλογου μαθήματος. Αν ανοίξετε την καρτέλα που σας αφορά, θα δείτε όλες τις αναρτήσεις που αφορούν σε δραστηριότητες ανά μάθημα, που πρέπει να κάνετε. Δείτε προσεκτικά τις αναρτήσεις ανά μάθημα και ανά τάξη και μη παραλείπετε να κάνετε τις δραστηριότητες.

Μπορούμε να κανονίσουμε κάποιο απόγευμα να συναντηθούμε διαδικτυακά στο Google Classroom και να σας εξηγήσω πώς μπορείτε να κάνετε τις δραστηριότητες, πώς, δηλαδή, να χρησιμοποιείτε τα ηλεκτρονικά εργαλεία της κάθε δραστηριότητας. Αν συμφωνείτε με αυτή την ιδέα, αφήστε μου ένα μήνυμα στα Σχόλια (Δεν υπάρχουν σχόλια), στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης, και θα σας εξηγήσω πώς μπορείτε να μπείτε στο Google Classroom μου.

Είμαι στη διάθεσή σας για ό,τι θέλετε και εδώ στο blog και στο email : conniezav@gmail.com

Καλή δουλειά !!

4 σχόλια:

  1. Κυρία Ζαβαλάρη είμαι η Ξύδη Κωνσταντίνα και συμφωνώ με την ιδέα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ, Κων/να. Προτείνω να βρεθούμε αρχικά στο Google Classroom την Παρασκευή 13/11/2020 στις 18:30. Αν συμφωνήσουν και άλλοι, τότε θα κανονίσω κάτι ανά τάξη. Ας περιμένουμε και τους άλλους.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Κυρία Ζαβαλάρη, είμαι η Ίριδα Μαρτίνου και συμφωνώ κγω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυρια γεια σας ειμαι ο παναγιωτης ο πανος απλα απο τον λογαριασμο της μητερας εξαιτειας ενος τεχνικου προβληματος ο,ως εγω θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση με βαση το meeting π λετε μεσω google meet θελω να σας ρωτησω το αν τελικα αυτη η συναντηση θα πραγματοποιηθει κ αν ναι με ποιον τρόπο αυτη η συναντηση θα πραγματοποιηθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Should / shouldn't + verb (Συμβουλές) - ΑΓΓΛΙΚΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΑΡΧΑΡΙΟΙ)

Healthy habits (Should or shouldn't) , an interactive worksheet by victor live worksheets.com