Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΒΙΝΤΕΟΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΟ GOOGLE MEET ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ (Α') ΤΑΞΗΣ

Αυτός είναι ο σύνδεσμος που θα χρησιμοποιήσετε για τη συμμετοχή σας στη βιντεοδιάσκεψη στο Google Meet https://meet.google.com/kxx-quod-jcs .


Πώς θα χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο για να συμμετέχετε στη βιντεοδιάσκεψη; Ακολουθήστε προσεκτικά  τα παρακάτω βήματα:


1) Φτιάξτε έναν λογαριασμό email στο Gmail. Ζητήστε τη βοήθεια και την άδεια των γονιών σας για να το κάνετε αυτό. Είναι πολύ απλό, αλλά απαραίτητο για να έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Google. Είναι όλες δωρεάν, αλλά χρειάζεται, απλώς, να έχετε ένα λογαριασμό email στο Gmail. Αν ήδη έχετε email στο Gmail, δε χρειάζεται να φτιάξετε καινούριο. Αυτός ο λογαριασμός σας παρέχει πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Google.

2) Αναζητήστε στο Google την πλατφόρμα Google Meet (πληκτρολογήστε στο Google τη λέξη Google Meet) και συνδεθείτε με τους κωδικούς του Gmail για να μπείτε στο Google Meet. Όταν μπείτε στο Google Meet, εισάγετε τον παραπάνω σύνδεσμο και πατήστε Συμμετοχή.

Είστε μέσα στη βιντεοδιάσκεψη.

Η βιντεοδιάσκεψη αφορά τους μαθητές του Α3 και του Α4 για το μάθημα της Ιστορίας και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12/11/2020 στις 18:30. 

Την Παρασκευή 13/11/2020 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί μία άλλη βιντεοδιάσκεψη με τους μαθητές της Πρώτης (Α') τάξης για τα Αγγλικά - Αρχάριοι, με τον ίδιο τρόπο.

Όλοι οι μαθητές μου της Πρώτης (Α') τάξης είναι ευπρόσδεκτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Should / shouldn't + verb (Συμβουλές) - ΑΓΓΛΙΚΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΑΡΧΑΡΙΟΙ)

Healthy habits (Should or shouldn't) , an interactive worksheet by victor live worksheets.com