Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΑΓΓΛΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΑΡΧΑΡΙΟΙ) - HABITATS 1

Αγαπητοί μαθητές της Α' Γυμνασίου, καλώς ήρθατε στο blog μου. 

Εδώ θα βρίσκετε χρήσιμο υλικό για το μάθημα των Αγγλικών. Θα ήταν χρήσιμο για εσάς να επισκέπτεστε το blog και να μελετάτε το υλικό που ανεβάζω εδώ. 

Θα ξεκινήσουμε με ένα πρώτο πακέτο δραστηριοτήτων που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.  Να κάνετε ένα απλό 'κλικ" στο σύνδεσμο και θα ανοίξει ένα αρχείο με δραστηριότητες. 

Προτείνω να κάνετε "Λήψη" αυτού του αρχείου (πάνω δεξιά , το σύμβολο με το βελάκι) , για να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια , μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις πάνω στο έγγραφο (χωρίς να το εκτυπώσετε) , χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό σας. Όταν τελειώσετε τις ασκήσεις, θα αποθηκεύσετε το έγγραφο (πάνω αριστερά στο "Αρχείο"  θα επιλέξετε " Αποθήκευση ως..") και θα το αποθηκεύσετε ως Word στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, θα το επισυνάψετε σε ένα mail και θα μου το στείλετε στο email  conniezav@gmail.com. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για ό,τι πρόβλημα έχετε. Αν συμφωνείτε, μπορούμε να επικοινωνήσουμε ζωντανά στο Google Classroom. Αν ενδιαφέρεστε, αφήστε μου ένα σχόλιο στο blog, κάτω από αυτή την ανάρτηση, για να σας δώσω λεπτομέρειες και να σας πω πώς θα συνδεθείτε στο Google Classroom.

Ο σύνδεσμος είναι αυτός :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Should / shouldn't + verb (Συμβουλές) - ΑΓΓΛΙΚΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΑΡΧΑΡΙΟΙ)

Healthy habits (Should or shouldn't) , an interactive worksheet by victor live worksheets.com